Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

XΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ETERNAL JOURNEY" TOY ANTΩΝΗ ΚΙΟΥΚΑ


Χρυσό βραβείο στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών του Βερολίνου - Μάρτιος 2015, στην κατηγορία «Country», έλαβε η ταινία του Αντώνη Κιούκα Andonis Theocharis Kioukas με τίτλο "Eternal Journey". Η παραγωγή ήταν της Qkas productions, η ιδέα ήταν του καθηγητή Νίκου Σταμπολίδη, τη μουσική συνέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου Dimitris Papadimitriou, το κείμενο έγραψε στα αγγλικά ο Donald Morgan Nielsen και το μοντάζ και η επεξεργασία εικόνας έγινε στο studio της Digimojo από τον Kώστα Αρβανιτάκη.



Το “Eternal Journey” είναι παραγωγή του Ελληνικού Οργανισμού του ΕΟΤ και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια του Ελληνικού Τουρισμού (1914-2014). 

Προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2014 στην άτυπη σύνοδο των Υπουργών Τουρισμού στο Μουσείο της Ακρόπολης. 

 Η ταινία (https://www.youtube.com/watch?v=7uuWOfwkSgI), προβάλλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ελληνικής κουλτούρας και την απαράμιλλη ομορφιά της Ελλάδας, ως τουριστικού προορισμού, που η αξία του παραμένει αναλλοίωτη ανά τους αιώνες, καθώς προσφέρει στον επισκέπτη τη μοναδική δυνατότητα, να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσα από την πολύτιμη ελληνική κληρονομιά.


Η φωτογραφία από https://www.youtube.com/watch?v=NmqT8cEOq_s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου